DashboardHelpdeskRegistrerenInloggen

Onze Partners

Taalunie

De Taalunie ontwikkelt en stimuleert beleid voor het Nederlands in Nederland, Vlaanderen en Suriname, en ondersteunt het Nederlands in de wereld. 

Radboud CLS

Het Radboud Centre for Language Studies. Het Centre for Language Studies is een onderzoeksinstituut dat zich toelegt op het begrijpen van taal en de manier waarop we die gebruiken. Onze onderzoekers bestuderen dit fascinerende onderwerp vanuit verschillende perspectieven en in verschillende contexten, met behulp van een verscheidenheid aan innovatieve onderzoeksmethoden. CLS wil onderzoek doen dat ook waardevol is voor organisaties en doelgroepen buiten de academische wereld.

Gelijke Kansen Alliantie

De Gelijke Kansen Alliantie van het ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschap (GKA) werkt samen met scholen, gemeenten en maatschappelijke partners aan het verbeteren van kansengelijkheid in het onderwijs met aandacht voor thuis, school en de leefomgeving.

gka
eu-commissie

Steeds meer kinderen groeien meertalig op. Iedereen die in Nederland met kinderen werkt, krijgt daardoor te maken met meertaligheid. Maar lang niet iedereen is daar in zijn of haar opleiding op voorbereid. Meertalig.nl helpt je om meertaligheid te benutten en de meertalige ontwikkeling te ondersteunen. Ons uitgangspunt is dat naast de Nederlandse taal vaak ook andere talen belangrijk zijn. Talenkennis vergroot economische kansen en vertegenwoordigt belangrijke culturele waarden.

Met dank aan

blink

Blink is de meest innovatieve leermiddelenontwikkelaar van Nederland. Zij ontwikkelen lesmateriaal dat leerlingen uitdaagt om hun talenten te ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Lesmateriaal dat nieuwsgierig maakt en leerlingen zoveel mogelijk zelf op onderzoek uit laat gaan. Samen met de leraar als expeditieleider.

SPITZ ontwikkelt voor u een programmaconcept op maat en we produceren uw event daadkrachtig met het voordeel van jaren ervaring. 
SPITZ neemt u al het praktische werk uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met de inhoud van de dag en de relaties die u ontvangt. We staan klaar met een team van slimme doeners.

gemeente-zaanstad

Founders van Drongo

Chats